Dominik Dzida [2R]

Szczegóły

posiłek nr 1
składniki: kasza jaglana, miód, rodzynki, orzechy
sposób przygotowania: kasze jaglaną ugotować, wymierzać z miodem i dodać orzechy, rodzynki
 
posiłek nr 2
składniki: kasza kukurydziana, miód, mieszanka studencka
sposób przygotowania: kasze kukurydzianą ugotować, wymieszać z miodem i dodać mieszankę studencką
 
posiłek nr 3
składniki: bułka kajzerka, masło, ser żółty, szynka
 
posiłek nr 4
składniki: ryż biały, uda z kurczaka, ogórek konserwowy, marchewka, cebula, papryka
sposób przygotowania: ugotować ryż, kurczaka usmażyć na łyżce oliwy z oliwek i doprawić, dodać warzywa
 
posiłek nr 5
składniki: ryż parboiled, pierś z kurczaka, buraki
sposób przygotowania: ugotować ryż, pierś z kurczaka usmażyć na łyżce oleju kokosowego, dodać buraki 

   
© XXIII Liceum Ogólnokształcące w Łodzi; korzystając z witryny akceptujesz politykę cookies